​Følg os på facebook   |   Book online

Ring ​88 16 91 00

Velkommen til Jægerhusets Tandklinik

​- din tandlæge i Næstved​

Vi byder velkommen i Jægerhusets Tandklinik. Klinikken er opført i det gamle ”jægerhus” og er indrettet med nyt og moderne udstyr.

Klinikken har egne parkerings-pladser foran huset samt adskillige parkeringspladser i gården bag huset. Der er endvidere gode forbindelser med bus.​​

Åbningstider

Mandag​

8.00 - 15.30​

Tirsdag​

8.00 - 15.30​

Onsdag​

9.00 - 17.30​

Torsdag​

8.00 - 15.30​

Fredag

8.00 - 15.30​

Lørdag​

9.00 - 14.00​

* Hver anden LØRDAG i LIGE uger

Husk det regelmæssige tandlægetjek

Det er vigtigt, at du går regelmæssigt til tandlæge. 

Mange af de tandsygdomme, der opdages ved eftersynet, er ikke synlige for dig, før de gør ondt eller har gjort skade på dine tænder. 

Det resulterer ofte i en behandling, der bliver langt større og dyrere, end hvis du går regelmæssigt til eftersyn.

​Det er vigtigt der bliver holdt øje med mund og tænder

Uopdagede og ubehandlede tilstande i forbindelse med mund og tænder kan have alvorlige konsekvenser for dit generelle helbred.

Vi vurderer individuelt, hvor hyppigt du bør komme og vejleder i, hvordan tænderne kan passes, så du bevarer et sundt og velfungerende tandsæt hele livet.

Vi er medlem af Tandlægeforeningen, - og har overenskomst med den offentlige sygesikring.​

Ny tandplejer

Vi vil gerne tilbyde dig den bedste service og den bedste behandling og derfor har vi pr. 1. marts ansat en ny medarbejder i vores team.

Vores nye medarbejder er Tandplejer Kristina Fjordager. Kristina skal foretage undersøgelser, røntgenbilleder, tandrensninger, - og udføre parodontosebehandlinger. Disse arbejdsopgaver er tandplejerens speciale.

Vi tandlæger vil stadig foretage undersøgelser, men Kristina vil typisk udføre tandeftersynet hver anden gang du besøger klinikken.

Det betyder, at vi tandlæger hurtigere kan give dig en tid til behandling, - og at det også bliver nemmere at få en akuttid hos din egen tandlæge på klinikken. Herudover får vi tandlæger en meget kompetent sparringspartner i en tandplejer.

Vi håber I vil tage godt imod hende.​

​Hvem er vi?

Jægerhusets Tandklinik

CVR: 34418586 

Kontakt

​Adresse

Åderupvej 38

4700 Næstved